Dave Kuys, al 40 jaar hét Autobedrijf van Alkmaar en omstreken

Al ruim 40 jaar is Dave Kuys met zijn garage in Alkmaar gevestigd en staat bekend als een echt familiebedrijf. Alkmaar herbergt een behoorlijk aantal autodealers van diverse merken. Toch weet Dave Kuys al geruime tijd zijn plek te vinden tussen de officiële merkdealers. Dat kan alleen doordat wij ons duidelijk onderscheiden van andere garages in Alkmaar.

Merk autodealers in Alkmaar en hun prijzen

Van officiële merkdealers is bekend dat hun prijzen voor onderhoud en aanschaf hoger zijn dan van het niet merkafhankelijke autobedrijf. Dit is gemakkelijk te verklaren. Bedenkt u zich eens hoeveel verplichtingen een officiële merkdealer heeft richting een importeur. Ook de merkafhankelijke autobedrijven en garages in Alkmaar moeten zich committeren aan hoge investeringen op het gebied van hun pand, huisstijl en interieur. Kosten die uiteindelijk allemaal worden doorberekend aan de klant.

Daarom doen wij het in onze garage in Alkmaar op onze manier

Al ruim 40 jaar kiezen bij Dave Kuys voor onze eigen aanpak om ons in Alkmaar en omstreken te onderscheiden van andere garages en autobedrijven. De beste apparatuur, goed opgeleide vakmensen en een persoonlijke aanpak moeten ervoor zorgen dat u bij ons in onze garage in Alkmaar het beste krijgt dat u verdient. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe of gebruikte auto, een onderhoudsbeurt of reparatie, bij Dave Kuys staan wij graag voor u klaar.

Neem contact met ons op