Onze ervaring met Mercedes bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Mercedes staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een mooi uitgebreid modellenaanbod heeft Mercedes voor ieder doel een passende bedrijfswagen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud, maar ook met de aanschaf van een Mercedes Benz bedrijfswagen, nieuw of gebruikt helpen wij u graag. Via ons netwerk kunnen wij u altijd een ruime keuze bieden vanuit onze showroom in Alkmaar. Wilt u uw bedrijfsauto financieren dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden.

Een nieuwe Mercedes bedrijfswagen?

Het modellenoverzicht van Mercedes bedrijfswagens bestaat op dit moment uit de Citan, Vito, Sprinter en de V-Klasse. Al deze modellen zijn in verschillende carrosserievarianten te verkrijgen. Voorbeelden hiervan zijn een gesloten carrosserie en een dubbelcabine. Daarnaast hebben de bedrijfswagens van Mercedes vaak de mogelijkheid om te worden voorzien van legio opties. Als u kiest voor een nieuw exemplaar dan heeft u uiteraard de mogelijkheid zelf de opties te kiezen. Kiest u voor een occasion dan zoeken wij altijd aan de hand de opties die uw gewenste model Mercedes bedrijfswagen moet hebben.

Kiest u liever voor een gebruikte Mercedes bedrijfswagen?

Uiteraard is dat heel goed mogelijk. Wij werken samen met een betrouwbaar partnernetwerk zodat we een mooi aanbod gebruikte Mercedes bedrijfswagens kunnen bieden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u altijd gebruikte bedrijfswagen in top conditie afgeleverd krijgt. Of u nu kiest voor een Vito of een Sprinter bij Dave Kuys zorgen we ervoor dat u de juiste bedrijfswagen vindt die aansluit bij uw behoeften.

Direct een offerte