De specialisatie in Mercedes Benz occasions

In de loop van het bestaan van ons autobedrijf ontstond de specialisatie in Mercedes Benz occasions. Het gerenommeerde merk heeft berijders die zeer kritisch zijn en hoge eisen stellen aan onderhoud en advies. De werkwijze van Dave Kuys en het streven naar kwaliteit leek een perfecte match met de Mercedes Benz-berijders.

Op zoek naar een Mercedes occasion?

Als u op zoek bent naar een mooie gebruikte Mercedes, wilt u natuurlijk dat u kunt kiezen uit betrouwbare auto’s waarvan u zeker weet dat u er nog een lange tijd plezier aan zult beleven. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partners waarmee zaken doen. Hierdoor zijn wij bij Dave Kuys in staat op basis van uw wensen de Mercedes occasion te vinden die bij u past. Na uw aanschaf wilt u onbezorgd rijden. Daarom kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw Mercedes.

Het belang van goed onderhoud voor de tweedehands Mercedes

Voor een gebruikte Mercedes is het nog belangrijker dat er goed onderhoud wordt uitgevoerd dan voor een nieuw exemplaar. Dat een tweedehands Mercedes nog zeer lang mee kan, is inmiddels wel bekend. De vraag naar deze auto’s blijft groot en dat is natuurlijk ook te merken aan de prijzen voor een gebruikte Mercedes. Om uw auto in top conditie te houden en ervoor te zorgen dat uw altijd van uw Mercedes op aan kunt, leveren wij top onderhoud en gebruiken we officiële diagnose apparatuur, onderdelen en gereedschappen.

Direct een offerte aanvragen