Mercedes Benz Onderhoud

Bij Dave Kuys hebben wij jarenlange ervaring met Mercedes onderhoud. Onze passie voor dit merk is in de loop der jaren ontstaan en heeft ertoe geleid dat vele Mercedes Benz-berijders ons weten te vinden. De familiecultuur in ons bedrijf zorgt ervoor dat u zaken doet met een betrouwbare partij die verstand heeft van zaken. Onze ervaren monteurs werken met officiële diagnose apparatuur en onderdelen van Mercedes Benz om uw auto het beste onderhoud te geven die het nodig heeft.

Transparantie in werkzaamheden kosten

Wanneer uw Mercedes toe is aan onderhoud, onderzoeken wij eerst grondig of er onderdelen aan uw auto vervangen of gerepareerd moeten worden. Wij vinden het belangrijk dat het voor u duidelijk is welke werkzaamheden wij tijdens het onderhoud aan uw Mercedes uitvoeren en welke kosten hier eventueel mee gemoeid zijn. Vandaar dat wij bij onderhoud of APK altijd eerst met u overleggen als er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. U heeft dan van te voren altijd duidelijkheid over de kosten zodat u achter niet geconfronteerd wordt met onverwachte zaken.

Betrouwbaar onderhoud van uw Mercedes

Dave Kuys is aangesloten bij Bosch Car Service, Bovag en de Nationale Autopas. Zo bent u ervan verzekert dat Dave Kuys aan de hoogste eisen voldoet als het gaat om de kwaliteit van onze werkzaamheden. Desondanks zijn wij in staat om u een scherpe prijs te bieden voor onze werkzaamheden. Plan gerust een afspraak voor onderhoud aan uw Mercedes via onze online werkplaatsplanner.