Stap in de Mercedes-Benz A-klasse en ervaar innovatie en stijl in één compacte krachtpatser. Plan uw proefrit vandaag en ontdek uw nieuwe rijbeleving!

Mercedes-Benz A-Klasse

250 e AMG line
  • Night pakket
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 50.289 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-232-DS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 185 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Wij zijn 6 dagen in de week beschikbaar voor al uw auto gerelateerde onderwerpen. U kunt een afspraak maken via onze website, telefoon of aan de receptie. Neem een kijkje in de showroom, de koffie staat klaar. 

 

Autobedrijf Dave Kuys 
Zijperstraat 22-24 
1823 CX Alkmaar 
Nederland 

✉ verkoop@davekuys.nl 

� 072 - 5119908 

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
AMG-styling
AMG Line
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag

Mercedes-Benz A-klasse occasion

De Mercedes-Benz A-klasse occasions bieden een perfecte mix van stijl, innovatie en comfort. Als compacte hatchback heeft de A-klasse een modern design dat zowel sportief als elegant oogt. Met geavanceerde technologieën zoals het MBUX-multimediasysteem en uitgebreide veiligheidsfuncties, geniet je van een premium rijervaring. Of je nu door de stad rijdt of op de snelweg bent, de Mercedes A-klasse biedt altijd een soepele en dynamische rit.

Onder de motorkap van een gebruikte Mercedes-Benz A-klasse vind je een scala aan krachtige en efficiënte motoren. Van zuinige viercilinder benzine- en dieselmotoren tot hybride opties, er is voor elk wat wils. Deze modellen staan bekend om hun betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten, wat ze een uitstekende keuze maakt voor tweedehands kopers. Bovendien zorgen de geavanceerde rijhulpsystemen voor extra gemoedsrust en veiligheid op de weg.

Het interieur van de Mercedes A-klasse occasions is net zo indrukwekkend als het exterieur. Hoogwaardige materialen en een strak, modern ontwerp creëren een luxueuze ambiance. De ruime cabine biedt voldoende been- en hoofdruimte, terwijl de ergonomische stoelen en het intuïtieve dashboard bijdragen aan een comfortabele rijervaring. Kies voor een tweedehands Mercedes-Benz A-klasse en geniet van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.