Behoud van Fabrieksgarantie

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Volgens Europese wetten mag ieder autobedrijf onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een universeel, ofwel onafhankelijk autobedrijf, mits het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. Verder bepaalt de Europese wet dat autofabrikanten universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto's. Bosch Car Service krijgt deze informatie rechtstreeks van Bosch in de vorm van een softwarepakket. Hierdoor kunnen wij uw auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u dus uw fabrieksgarantie op uw auto.

Mercedes

Bosch Car Service houdt zich aan de fabrieksvoorschriften

Met de juiste apparatuur en software zijn wij als merk-onafhankelijke en universeel autobedrijf volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Ook wij gebruiken een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Zo hebben wij toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten. Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud. Heeft u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. 

Mercedes

Originele kwaliteitsonderdelen

Omdat wij een Bosch Car Service zijn en aangesloten zijn bij de BOVAG, monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij ons onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets.