Tweedehands auto’s – De aanschaf

Dave Kuys is sinds 1975 een onafhankelijk autobedrijf dat gespecialiseerd is in occasions. Wanneer u een 2e hands auto wilt kopen, ben u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons altijd een ruim aanbod van gebruikte auto’s in diverse categorieën van compacte auto’s tot stoere SUV. Na de aankoop van uw occasion houden wij u graag tevreden met onze onderhoud en service dienstverlening.

Op zoek naar een gebruikte auto

Mochten wij de occasion van uw wens niet in Alkmaar hebben staan dan gaan wij graag voor u op zoek. U geeft ons dan een zogenaamde zoekopdracht. In deze zoekopdracht geeft u aan wat uw wensen en budget zijn. Hierbinnen zullen de specialisten, met hun jarenlange ervaring, via diverse kanalen op zoek gaan en u een aantal tweedehands auto’s die aan uw wensen voldoen voorleggen. Uiteraard maakt u helemaal zelf de keuze en zullen wij u hierin adviseren als dat wenselijk is.

Occasion onderhoud

Natuurlijk houdt u uw auto in top conditie zodat u ervan op aan kunt. Het onderhoud van uw occasion voeren wij uit met de beste, professionele diagnose apparatuur. Voor een onderhoudsafspraak kunt u eenvoudig de online afspraken planner op onze website gebruiken. Dave Kuys is ook officieel Bosch Car Service. Hierdoor profiteert u van scherpe prijzen en professioneel onderhoud van uw gebruikte auto.

Neem direct contact op